Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g976g1659kcal195.2g0g97.6g0g
Voi 129g938kcal1.5g0.5g105.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 159g544kcal16.2g111g1.9g5.6g
Vesi, vesijohtovesi 1464g0kcal0g0g0g0g
Voi 137g991kcal1.6g0.5g111.1g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1220g521kcal41.2g58.6g12.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima427g1665kcal123.8g0g128.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras488g1708kcal63.4g341.6g7.3g14.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16055kcal885.8g1024.4g926.6g40.4g
Valittu annoskoko5000g8028kcal442.9g512.2g463.3g20.2g
Annoskoko puolitettuna2500g4014kcal221.5g256.1g231.7g10.1g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273594