Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g538g323kcal8.1g69.9g0.5g4.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g461g129kcal2.8g27.4g0.9g11.5g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 3843g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit115g150kcal3.5g2.3g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g1226kcal29.8g203.2g33g34g
Valittu annoskoko5000g613kcal14.9g101.6g16.5g17g
Annoskoko puolitettuna2500g307kcal7.5g50.8g8.3g8.5g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273720