Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2187g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 515g1139kcal90g0g87.5g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 849g643kcal15.9g130.9g1.7g8.5g
Porkkana, keitetty, suolaa 270g90kcal1.7g15.3g0.5g7g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 515g175kcal5.7g27.8g1g14.9g
Sipuli, paistettu 90g91kcal1.2g4.4g7.4g1.5g
Lihaliemijauhe/tiiviste 28g83kcal3.1g4.2g5.9g0.1g
Pavut tomaattikastikkeessa547g410kcal21.9g71.1g0.5g27.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5262kcal279g507.4g209g118.6g
Valittu annoskoko5000g2631kcal139.5g253.7g104.5g59.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1316kcal69.8g126.9g52.3g29.7g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274277