Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g1081g238kcal10.8g48.6g0g21.6g
Tonnikala öljyssä 613g1163kcal166.1g0g55.1g0g
Kesäkurpitsa1297g221kcal5.2g32.4g7.8g9.1g
Sipuli (kuorittu)505g136kcal6.6g24.2g1g8.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal2g4.1g0.2g0.5g
Rypsiöljy 146g1291kcal0g0g145.9g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1333g467kcal13.3g90.7g6.7g18.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7081kcal408g400g433.4g117g
Valittu annoskoko5000g3541kcal204g200g216.7g58.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1770kcal102g100g108.4g29.3g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741