Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1979g694kcal91.4g38.6g5.9g49.5g
Jauheliha, sika-nauta 2266g5018kcal396.5g0g385.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima151g589kcal43.8g0g45.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 491g1621kcal9.8g14.7g171.8g0g
Pekoni, paistettu 113g584kcal18.6g0g57.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17009kcal1120.2g106.6g1331.2g99g
Valittu annoskoko5000g8505kcal560.1g53.3g665.6g49.5g
Annoskoko puolitettuna2500g4252kcal280.1g26.7g332.8g24.8g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274886