Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g988g3161kcal118.5g3g296.3g0g
Herkkusieni säilyke 1336g227kcal28.1g2.7g4g32.1g
Sipuli 320g97kcal4g15.3g0.6g5.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g48kcal0.3g0.4g5.1g0g
Punaviini 291g205kcal0.9g0.6g0g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g2034g6671kcal266.4g1315.8g38.6g142.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20815kcal836.4g2675.6g689.2g359.8g
Valittu annoskoko5000g10408kcal418.2g1337.8g344.6g179.9g
Annoskoko puolitettuna2500g5204kcal209.1g668.9g172.3g90g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981