Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1471g3257kcal257.4g0g250g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2574g465kcal14.4g64.3g10.3g18g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss147g493kcal32.4g0.1g41.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 735g2427kcal14.7g22.1g257.4g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g74g282kcal24.3g0g20.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g13847kcal686.4g173g1159g36g
Valittu annoskoko5000g6923kcal343.2g86.5g579.5g18g
Annoskoko puolitettuna2500g3462kcal171.6g43.3g289.8g9g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134