KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 706g231kcal4.4g39.3g1.4g18g
Lanttu 706g204kcal7.1g32.5g2.1g12.7g
Kukkakaali 706g170kcal12.8g15.5g2.1g16.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)8.5g24kcal0.8g1.5g1.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g706g424kcal10.6g91.8g0.7g6.4g
Sipuli (kuorittu)235g64kcal3.1g11.3g0.5g4g
Purjosipuli 283g65kcal5.1g6.8g0.6g5.9g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl471g400kcal6.6g20.7g33g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g824g907kcal148.3g12.4g26.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g353g883kcal67.1g0.1g77.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6740kcal531.8g463.8g292.2g126.4g
Valittu annoskoko5000g3370kcal265.9g231.9g146.1g63.2g
Annoskoko puolitettuna2500g1685kcal133g116g73.1g31.6g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146