Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)791g2767kcal106.7g518.6g22.9g47.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1581g2625kcal300.4g0g158.1g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1581g1265kcal66.4g205.5g14.2g49g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g988g1087kcal29.6g31.6g98.8g0g
Rypsiöljy 59g524kcal0g0g59.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16535kcal1006.2g1511.4g706.6g192.8g
Valittu annoskoko5000g8267kcal503.1g755.7g353.3g96.4g
Annoskoko puolitettuna2500g4134kcal251.6g377.9g176.7g48.2g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390