Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 896g262kcal8.4g40.3g3.6g17g
Herkkusieni 395g63kcal8.3g1.2g1.3g5.9g
Tomaattimurska 1054g310kcal5.9g55.8g2.1g20g
Katkarapu 527g360kcal76.1g0g5.8g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 263g788kcal47.4g3.2g65.9g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1581g2213kcal81.6g441.9g10.7g53.7g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)263g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8180kcal465.6g1116.8g180g203g
Valittu annoskoko5000g4090kcal232.8g558.4g90g101.5g
Annoskoko puolitettuna2500g2045kcal116.4g279.2g45g50.8g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753