Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2216g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow49g127kcal4.9g4.9g9.8g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g887g532kcal13.3g115.2g0.9g8g
Porkkana, keskikokoinen 65g288g81kcal1.7g17.1g0.6g7.2g
Sipuli 133g40kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha887g1472kcal168.4g0g88.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g67g2kcal0g0.7g0.7g0g
Rypsiöljy 31g274kcal0g0g31g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g443g133kcal4g21.3g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5321kcal388g331.2g266.6g36.6g
Valittu annoskoko5000g2661kcal194g165.6g133.3g18.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1330kcal97g82.8g66.7g9.2g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177