Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 571g815kcal71.4g1.7g58.5g0g
Sokeri 519g2108kcal0g518.7g0g0g
Fariinisokeri519g2108kcal0g518.7g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1246g1047kcal13.7g228g5g22.4g
Voi 260g1883kcal3.1g1g211.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1298g4454kcal132.3g908.6g15.6g45.4g
Leivinjauhe 26g46kcal1.3g9.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g42g166kcal0g41.1g0g0g
Suklaa tumma 519g2682kcal20.2g276.5g161g27.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g30615kcal484g5008.2g902.4g190.8g
Valittu annoskoko5000g15307kcal242g2504.1g451.2g95.4g
Annoskoko puolitettuna2500g7654kcal121g1252.1g225.6g47.7g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181