Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore1199g120kcal7.2g20.3g1.2g8.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g999g250kcal13g41.9g2g0g
Hunajameloni kuorittu 599g220kcal3.8g46.7g0.6g4.8g
Cantaloupe meloni599g120kcal3.6g24.6g0.6g5.4g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Viinietikka balsami90g32kcal0g0.9g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl80g703kcal0g0g79.9g0g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Paprika keltainen 100g30kcal0.9g5.1g0.2g2g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Vesi999g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g3144kcal69g304.6g171g54.8g
Valittu annoskoko5000g1572kcal34.5g152.3g85.5g27.4g
Annoskoko puolitettuna2500g786kcal17.3g76.2g42.8g13.7g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276552