Olgan kirjolohikeitto

Hauduta paloitetut perunat ja sipuli kattilassa voissa.

Lisää suola ja jatka hauduttamista vielä muutamaa minuuttia.

Lisää kiehuva vesi ja pari palaa kalaa, sekä maustepippuri ja laakerinlehti.

Keitä kunnes peruna on valmis.

Laita juusto keittoon sulaamaan ja lisää loput kalaa.

Keitä vielä kymmenisen minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tilli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Oshults
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)208g56kcal2.7g10g0.4g3.5g
Peruna, vanha, kuorittu 2139g1628kcal40.2g331.5g4.3g21.4g
Voi, normaalisuolainen (Valio)57g409kcal0.5g0.5g45.4g0g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g568g1079kcal85.2g0g85.2g0g
Vesi1893g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g114g318kcal21.6g0g25g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste10g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6984kcal300.6g684.2g320.8g49.8g
Valittu annoskoko5000g3492kcal150.3g342.1g160.4g24.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1746kcal75.2g171.1g80.2g12.5g
Arvot/100g100g70kcal3g6.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276770