Piupaun nuudeliwokki

Ruskista kanat ja lisää sipulit kuullottumaan.

Lisää vihannekset ja paista ne nopeasti kypsiksi ja laita vesi ja kookosmaito sekaan.

Lisää mausteet nuudelipusseista sekä vaahterasiirappi.

( lisä potkua saa lisäämällä tabascoa, chililä, habaneroa, mielikuvitus vain rajana).

Murskaa nuudelit ja lisää seokseen, anna kiehua kunnes nuudelit on kypsiä ja poista pannu levyltä.

Lopuksi lisää katkaravut pannulle ja sekoita.

Katkarapujen ei ole tarkoitus kiehua ainoastaan lämmetä seoksessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Piahai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, maustamaton,Atria1042g1146kcal239.6g0g21.9g0g
Sipuli (kuorittu)208g56kcal2.7g10g0.4g3.5g
Valkosipuli 42g45kcal3.3g6.8g0.2g0.9g
Wok thai 500g (Findus), annos 250g1042g313kcal10.4g41.7g4.2g31.2g
Vesi833g0kcal0g0g0g0g
Vaahterasiirappi, pirkka63g158kcal0g41.3g0g0g
Shrimp creamy tom yum flavour (kaikki mausteet mukana, (Mama), annos 502g563g425kcal10.7g72g10.1g0g
Isot katkaravut (rainbow)375g375kcal86.3g0g3.4g0g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g833g1458kcal12.5g20.8g145.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7951kcal731g385.2g372g71.2g
Valittu annoskoko5000g3976kcal365.5g192.6g186g35.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1988kcal182.8g96.3g93g17.8g
Arvot/100g100g80kcal7.3g3.9g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276867