Chorizokanapata

-Paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi.

-Paista pekoni ja chorizomakkara padassa/isossa kattilassa tilkassa rasvaa/öljyä (chorizostaja pekonistakin irtoaa paljon rasvaa kuumentuessaan!!)
-Paloittele kana fileet paloikis ja ruskista erillisessä pannussa ja mausta, lisää sipulit.

-Kaada chorizot ja pekonipalat kanojen joukkoon pannulle.

-Lisää pataan/kattilaan paloitellut kasvikset ja kaada vettä niin että peittyvät, lisää kanakuutio ja anna kiehua kypsiksi.

Bataatit saavat mennä ihan muussiksi =)
-Kun kasvikset ovat kypsiä lisää lihat ja tomaattisose ja sambal oelek-tahna ja anna vielä porista hetki.

Maista ja tarvittaessa mausta lisää =)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo-PaprikaSalami (Dulano), annos 300g403g1786kcal88.7g4g157.3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g269g753kcal48.4g1.3g61.8g0g
Bataatti, kuorittu 941g762kcal14.8g158.3g0.5g28.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g269g75kcal1.6g16g0.5g6.7g
Paprika vihreä 403g86kcal3.8g10.1g1.2g7.7g
Paprika keltainen 403g122kcal3.8g20.6g0.8g8.1g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g134g36kcal1.7g6.5g0.3g2.3g
Broilerin fileepihvi maustamaton (Kanamestari), annos 100g538g591kcal123.7g0g10.8g0g
Vesi941g0kcal0g0g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)94g38kcal1.4g5.6g1.4g0g
Tomaattisose (Hacendado), annos 400g538g414kcal8.1g53.8g18.8g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g9361kcal593.8g558.8g507g129.8g
Valittu annoskoko5000g4680kcal296.9g279.4g253.5g64.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2340kcal148.5g139.7g126.8g32.5g
Arvot/100g100g94kcal5.9g5.6g5.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277740