Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2688g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1792g586kcal11.1g99.6g3.6g45.7g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl27g242kcal0g0g26.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g62kcal1.8g12.5g0.2g0.6g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g27g32kcal0.7g1.6g2.4g0.4g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g358g430kcal11.5g16.1g35.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2752kcal52.6g268.2g138.2g96.4g
Valittu annoskoko5000g1376kcal26.3g134.1g69.1g48.2g
Annoskoko puolitettuna2500g688kcal13.2g67.1g34.6g24.1g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011