Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2023g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus708g460kcal11.3g106.2g0.7g9.9g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä809g550kcal25.1g97.1g5.7g24.3g
Atria broilerin fileesuikale naturell1416g1557kcal325.6g0g29.7g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g45g125kcal3.8g7.6g8.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g5385kcal731.6g421.8g89.2g68.6g
Valittu annoskoko5000g2692kcal365.8g210.9g44.6g34.3g
Annoskoko puolitettuna2500g1346kcal182.9g105.5g22.3g17.2g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084