Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1707g1434kcal18.8g312.4g6.8g30.7g
Canderel makeutusjauhe711g2731kcal20.6g662.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 391g558kcal48.9g1.2g40.1g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 21g151kcal0.1g0g17.1g0g
Margariini, flora kevyt 40 356g1338kcal0.7g18.9g142.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g142kcal0g35.2g0g0g
Leivinjauhe 36g63kcal1.8g13.4g0g0.2g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g356g249kcal7.1g11.7g18.5g2.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1387g4759kcal141.3g970.8g16.6g48.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g22849kcal478.6g4051.6g482.6g163g
Valittu annoskoko5000g11424kcal239.3g2025.8g241.3g81.5g
Annoskoko puolitettuna2500g5712kcal119.7g1012.9g120.7g40.8g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917