Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 3068g2483kcal48.2g516.3g1.5g92g
Sipuli (kuorittu)337g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Vesi, vesijohtovesi 920g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl614g522kcal8.6g27g42.9g0g
Suola, annos 3g46g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g15g26kcal1.2g4.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6243kcal124.8g1128.8g90.4g195.4g
Valittu annoskoko5000g3122kcal62.4g564.4g45.2g97.7g
Annoskoko puolitettuna2500g1561kcal31.2g282.2g22.6g48.9g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920