Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1106g200kcal6.2g27.7g4.4g7.7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1475g2050kcal280.2g0g103.2g0g
Sipuli (kuorittu)627g169kcal8.1g30.1g1.3g10.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g96g100kcal7.6g15.6g0.6g1.9g
Suippopaprika, makea, Pirkka406g101kcal3.7g18.7g1.6g7.7g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio738g1032kcal20.6g47.9g88.5g0g
Mozzarella juustoraaste, valio553g1604kcal143.8g0g116.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10513kcal940.4g280g631.6g56g
Valittu annoskoko5000g5257kcal470.2g140g315.8g28g
Annoskoko puolitettuna2500g2628kcal235.1g70g157.9g14g
Arvot/100g100g105kcal9.4g2.8g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280165