Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1604g5505kcal163.5g1123.1g19.3g56.2g
Sokeri 28g115kcal0g28.2g0g0g
Leivinjauhe 71g124kcal3.7g26.7g0g0.4g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2116g563kcal69.8g65.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 846g1062kcal93.1g2.2g76.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl317g2856kcal0g0g317.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20450kcal660.2g2491.6g825.8g113.2g
Valittu annoskoko5000g10225kcal330.1g1245.8g412.9g56.6g
Annoskoko puolitettuna2500g5113kcal165.1g622.9g206.5g28.3g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589