Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g1220g4634kcal65.9g390.2g304.9g20.7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1220g1695kcal231.7g0g85.4g0g
Sipuli (kuorittu)213g58kcal2.8g10.2g0.4g3.6g
Suippopaprika, makea, Pirkka366g92kcal3.3g16.8g1.5g7g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g610g1037kcal47g31.7g79.3g17.1g
Kananmuna kuorineen punnittu366g461kcal40.2g1.1g32.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl305g1037kcal6.1g9.1g106.7g0g
Tomaatti 244g56kcal1.4g8.4g0.7g3.4g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g457g1235kcal150.9g0g68.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g20606kcal1098.6g935g1360.8g103.6g
Valittu annoskoko5000g10303kcal549.3g467.5g680.4g51.8g
Annoskoko puolitettuna2500g5151kcal274.7g233.8g340.2g25.9g
Arvot/100g100g206kcal11g9.3g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671