Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)3478g3896kcal800g0g73g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus725g942kcal21.7g14.5g94.2g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g797g2232kcal143.5g4g183.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14139kcal1930.4g37g701g0g
Valittu annoskoko5000g7070kcal965.2g18.5g350.5g0g
Annoskoko puolitettuna2500g3535kcal482.6g9.3g175.3g0g
Arvot/100g100g141kcal19.3g0.4g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281129