Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl929g1208kcal121.7g2.8g77.1g0g
Sokeri574g2332kcal0g573.8g0g0g
Leivinjauhe34g59kcal1.8g12.8g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 439g1507kcal44.8g307.4g5.3g15.4g
Kuohukerma,valio,2dl710g2412kcal14.2g21.3g248.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki845g473kcal71.8g42.2g1.7g0g
Sokeri 101g411kcal0g101.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka17g67kcal0g16.7g0g0g
Vadelma 1351g555kcal13.5g55.4g10.8g50g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18050kcal535.6g2267.4g686.4g131.2g
Valittu annoskoko5000g9025kcal267.8g1133.7g343.2g65.6g
Annoskoko puolitettuna2500g4513kcal133.9g566.9g171.6g32.8g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168