Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g1001g1351kcal220.2g0g50.1g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Paprika, punainen576g148kcal5.2g26.5g2.3g11.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1852g648kcal18.5g125.9g9.3g25.9g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g300g1171kcal6g7.5g126.1g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g210g252kcal5.3g12.6g18.9g3.2g
Hunaja 100g331kcal0.5g80.9g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g75g12kcal0.5g2.3g0.1g1.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen626g125kcal3.8g23.8g1.9g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8269kcal528.8g590.6g419g115.8g
Valittu annoskoko5000g4134kcal264.4g295.3g209.5g57.9g
Annoskoko puolitettuna2500g2067kcal132.2g147.7g104.8g29g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281258