Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2770g584kcal33.2g94.2g5.5g58.2g
Jauheliha, sika-nauta 1108g2453kcal193.9g0g188.3g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g346g142kcal4.8g28g1g0g
Aurajuusto222g753kcal44.3g0g64.3g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g554g1883kcal11.1g16.6g193.9g0g
Aromisuola (5g)1.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11633kcal574.6g277.8g906g116.4g
Valittu annoskoko5000g5817kcal287.3g138.9g453g58.2g
Annoskoko puolitettuna2500g2908kcal143.7g69.5g226.5g29.1g
Arvot/100g100g116kcal5.7g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072