Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 935g756kcal14.7g157.3g0.5g28g
Porkkana, keskikokoinen 65g374g105kcal2.2g22.2g0.7g9.3g
Peruna, vanha, kuorittu 374g285kcal7g57.9g0.7g3.7g
Selleri, annos 50g187g26kcal1.9g5.6g0g0g
Lanttu 374g108kcal3.7g17.2g1.1g6.7g
Vesi1869g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g47g42kcal1.4g1.6g3.3g0.3g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g467g561kcal15.9g16.8g46.7g0g
Herne 374g258kcal18.9g35g1.5g11.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4280kcal131.4g627.2g109g119.2g
Valittu annoskoko5000g2140kcal65.7g313.6g54.5g59.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1070kcal32.9g156.8g27.3g29.8g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644