Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4688g2813kcal70.3g609.4g4.7g42.2g
Oliiviöljy 156g1382kcal0g0g156.3g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g78g102kcal2.3g16.4g4.7g10.9g
Suola, annos 3g39g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g39g66kcal3.1g12.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g8726kcal151.4g1276.6g332g106.2g
Valittu annoskoko5000g4363kcal75.7g638.3g166g53.1g
Annoskoko puolitettuna2500g2182kcal37.9g319.2g83g26.6g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283454