Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2238g404kcal12.5g55.9g9g15.7g
Herkkusieni 799g127kcal16.8g2.4g2.6g12g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]320g1079kcal38.4g0g118.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl1279g4348kcal25.6g38.4g447.6g0g
Kananmuna kuoreton 352g502kcal44g1.1g36g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g13g13kcal1g2.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12946kcal276.6g199.8g1227.2g56g
Valittu annoskoko5000g6473kcal138.3g99.9g613.6g28g
Annoskoko puolitettuna2500g3236kcal69.2g50g306.8g14g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412