Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl451g586kcal59.1g1.4g37.4g0g
Sokeri 279g1131kcal0g278.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 213g731kcal21.7g149.2g2.6g7.5g
Leivinjauhe 16g29kcal0.9g6.2g0g0.1g
Omenasose, omatekoinen820g1066kcal0g245.9g0g12.3g
Kuohukerma,valio,2dl820g2787kcal16.4g24.6g286.9g0g
Maitorahka, milbona (500g)820g557kcal100g32g1.6g0g
Sokeri 131g532kcal0g131g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 984g672kcal8g149.5g1g7.9g
Vadelma 410g168kcal4.1g16.8g3.3g15.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.9g20kcal0g4.9g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g33g67kcal0g8.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini20g69kcal16.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g16831kcal454g2096.2g665.6g86g
Valittu annoskoko5000g8416kcal227g1048.1g332.8g43g
Annoskoko puolitettuna2500g4208kcal113.5g524.1g166.4g21.5g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021