PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 2835g1081kcal7.7g199.6g2.6g97.2g
Vehnäjauho puolikarkea 558g1916kcal56.9g390.9g6.7g19.5g
Sokeri 365g1482kcal0g364.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g69kcal0g17g0g0g
Leivinjauhe 22g38kcal1.1g8.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 709g1011kcal88.6g2.1g72.6g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g301g1624kcal1.2g1.5g180.4g0g
Maito, Kevyt193g89kcal6.2g9.3g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g14619kcal323.4g1986.6g530.4g233.6g
Valittu annoskoko5000g7309kcal161.7g993.3g265.2g116.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3655kcal80.9g496.7g132.6g58.4g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219