Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 409g2967kcal4.9g1.6g332.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai665g2326kcal79.8g471.9g14g19.9g
Kauralese 123g442kcal22.1g56g9.4g21.5g
Paprika punainen 2045g599kcal19.2g92g8.2g38.9g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.4g3.8g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g716g1646kcal107.4g7.2g136g0g
Broilerifileesuikale (Atria)818g900kcal188.1g0g17.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17895kcal848.6g1279g1035.4g168.2g
Valittu annoskoko5000g8947kcal424.3g639.5g517.7g84.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4474kcal212.2g319.8g258.9g42.1g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051