Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1282g2180kcal256.4g0g128.2g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g2308g3739kcal193.8g276.9g182.3g108.5g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1282g1539kcal29.5g61.5g128.2g0g
Rypsiöljy 128g1134kcal0g0g128.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g17180kcal959.4g676.8g1133.8g217g
Valittu annoskoko5000g8590kcal479.7g338.4g566.9g108.5g
Annoskoko puolitettuna2500g4295kcal239.9g169.2g283.5g54.3g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286257