Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1719g2452kcal214.8g5.2g176.2g0g
Taloussuklaa, Fazer1042g5365kcal40.6g583.3g312.5g55.2g
Valkosuklaa panda, levy 130g417g2329kcal35g229.2g141.7g0g
Vispikerma Flora 20%1823g4010kcal54.7g91.1g364.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g28312kcal690.2g1817.6g1990g110.4g
Valittu annoskoko5000g14156kcal345.1g908.8g995g55.2g
Annoskoko puolitettuna2500g7078kcal172.6g454.4g497.5g27.6g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452