Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1066g1812kcal213.2g0g106.6g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino1066g3625kcal245.2g565g39.4g64g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1706g577kcal52.2g83.6g1.7g0g
Ketsuppi, Felix107g96kcal1.1g22.4g0.5g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g213g597kcal40.5g0.2g46.9g0g
Sipuli (kuorittu)426g115kcal5.5g20.5g0.9g7.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g107g384kcal29.9g2.1g28.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 256g321kcal28.1g0.7g23.1g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Korppujauho 43g156kcal4.5g31.9g0.4g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15390kcal1242g1456.2g496.8g147.4g
Valittu annoskoko5000g7695kcal621g728.1g248.4g73.7g
Annoskoko puolitettuna2500g3848kcal310.5g364.1g124.2g36.9g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649