Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)1724g6035kcal220.7g1201.7g32.8g55.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)1724g2828kcal431g15.5g113.8g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g647g2263kcal181g0g161.6g0g
Kananmuna kuoreton 474g676kcal59.3g1.4g48.6g0g
Ketsuppi, Felix431g388kcal4.3g90.5g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g24379kcal1792.6g2618.2g718g110.4g
Valittu annoskoko5000g12189kcal896.3g1309.1g359g55.2g
Annoskoko puolitettuna2500g6095kcal448.2g654.6g179.5g27.6g
Arvot/100g100g244kcal17.9g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288560