Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g1202g1611kcal107g218.8g31.3g51.7g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1647g577kcal16.5g113.7g8.2g23.1g
Sipuli (kuorittu)445g120kcal5.8g21.4g0.9g7.6g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.8g0.2g0.7g
Voi 134g969kcal1.6g0.5g108.6g0g
Rypsiöljy 200g1772kcal0g0g200.4g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g445g1736kcal8.9g11.1g187g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki891g712kcal115.8g17.8g17.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g15072kcal516.8g778.2g1108.8g166.2g
Valittu annoskoko5000g7536kcal258.4g389.1g554.4g83.1g
Annoskoko puolitettuna2500g3768kcal129.2g194.6g277.2g41.6g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289143