Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu314g395kcal34.5g0.9g28.2g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g1045g345kcal34.5g51.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 764g2623kcal77.9g535g9.2g26.8g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g78g517kcal0g0g58g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki653g366kcal55.5g32.7g1.3g0g
Vesi1045g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g261g209kcal52.3g0g0.3g0g
Tomaatti, tuore2.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 287g410kcal35.9g0.9g29.5g0g
Oltermanni 17%536g1446kcal160.7g0g91.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g12623kcal902.6g1241.6g435.2g53.6g
Valittu annoskoko5000g6312kcal451.3g620.8g217.6g26.8g
Annoskoko puolitettuna2500g3156kcal225.7g310.4g108.8g13.4g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289339