Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3176g573kcal17.8g79.4g12.7g22.2g
Sipuli (kuorittu)454g123kcal5.9g21.8g0.9g7.7g
Valkosipuli 73g79kcal5.7g11.8g0.4g1.5g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g254g305kcal6.4g15.2g22.9g3.8g
Ruokakerma Valio 4% K&P907g545kcal9.1g40.8g36.3g5.4g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g136g470kcal15g93.9g3.3g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4187kcal119.8g525.8g153g91.8g
Valittu annoskoko5000g2093kcal59.9g262.9g76.5g45.9g
Annoskoko puolitettuna2500g1047kcal30g131.5g38.3g23g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289810