Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3111g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen830g1153kcal157.6g0g58.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g467g280kcal7g60.7g0.5g4.2g
Porkkana keitetty259g70kcal1.6g13.2g0.5g6.7g
Ohrasuurimo 207g668kcal17.1g131g4.1g15.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala23g64kcal4.6g1.1g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)104g28kcal1.3g5g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4527kcal378.4g422g136g57g
Valittu annoskoko5000g2263kcal189.2g211g68g28.5g
Annoskoko puolitettuna2500g1132kcal94.6g105.5g34g14.3g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422