Helppo tomaattinen jauhelihakastike

Pilko sipuli.

Laita pannulle pieni tilkka öljyä.

Ruskista jauheliha pannulla.

Lisää 2 tölkkiä (780 g) pastakastiketta.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Lisää mausteita maun mukaan.

Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Viltsukka10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1612g2071kcal334.4g0g80.6g0g
Luomu pastakastike (Pirkka), annos 390g3143g1163kcal31.4g188.6g34.6g50.3g
Oliiviöljy 24g214kcal0g0g24.2g0g
Sipuli 222g67kcal2.8g10.6g0.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g7030kcal737.2g398.4g279.6g108.2g
Valittu annoskoko5000g3515kcal368.6g199.2g139.8g54.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1758kcal184.3g99.6g69.9g27.1g
Arvot/100g100g70kcal7.4g4g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291630