Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g341g535kcal74.2g0g24.2g0g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g284g80kcal1.7g16.9g0.6g7.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 568g312kcal9.1g74.8g1g4.8g
Sieni tatti, hapero 57g16kcal1g1.6g0.3g1.1g
Maustepippuri, annos 1g5.7g0.2kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 7.1g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Suola, annos 3g8.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk28g11kcal0.5g2.2g0g1.4g
Vesi3405g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali170g36kcal2g5.8g0.3g3.6g
Voi, 1 tl, 5 g21g155kcal0.2g0.2g17g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g5.7g1.1kcal0g0.4g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g14g24kcal2.5g3g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2424kcal186.2g223.4g88.2g42.8g
Valittu annoskoko5000g1212kcal93.1g111.7g44.1g21.4g
Annoskoko puolitettuna2500g606kcal46.6g55.9g22.1g10.7g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936