Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 392g2104kcal3.5g2.7g235g0g
Sokeri 400g1622kcal0g399.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 282g402kcal35.2g0.8g28.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 458g1572kcal46.7g320.8g5.5g16g
Grahamjauho 388g1272kcal40.9g235.4g8.5g38.4g
Mustikka metsä- 1567g690kcal7.8g100.3g9.4g51.7g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g313g367kcal8.8g12.5g31.3g0g
Rahka Milbona783g533kcal95.6g30.5g1.6g0g
Sokeri 133g541kcal0g133g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 282g354kcal31g0.7g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g18928kcal539g2476.2g691.2g212.2g
Valittu annoskoko5000g9464kcal269.5g1238.1g345.6g106.1g
Annoskoko puolitettuna2500g4732kcal134.8g619.1g172.8g53.1g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293163