Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3880g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 485g332kcal70g0g5.3g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi4.8g16kcal0.2g0.7g1.4g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g631g1135kcal26.5g157.6g44.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g2965kcal193.4g316.6g101.6g0g
Valittu annoskoko5000g1483kcal96.7g158.3g50.8g0g
Annoskoko puolitettuna2500g741kcal48.4g79.2g25.4g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293334