Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 529g3837kcal6.3g2.1g430.1g0g
Sokeri 300g1217kcal0g299.5g0g0g
Kananmuna, paistettu 194g392kcal24.8g0.6g32.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 688g2360kcal70.1g481.4g8.3g24.1g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.7g0g0.1g
Raparperi 705g238kcal4.9g38.8g0.7g9.9g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 705g272kcal1.1g57.6g0.6g10.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g53g193kcal1.9g42.1g1.9g0g
Sokeri 141g573kcal0g140.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 32g106kcal0g25.9g0g0.4g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g705g2469kcal98.7g395g52.9g70.5g
Voi 353g2558kcal4.2g1.4g286.7g0g
Sokeri 225g913kcal0g224.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 353g1210kcal35.9g246.9g4.2g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g32735kcal497.6g3927.4g1636.2g255.8g
Valittu annoskoko5000g16368kcal248.8g1963.7g818.1g127.9g
Annoskoko puolitettuna2500g8184kcal124.4g981.9g409.1g64g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790