Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1656g282kcal6.6g41.4g9.9g11.6g
Sipuli, paistettu 331g335kcal4.3g16.1g27.2g5.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g33g34kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1060g215kcal6.4g40.3g3.2g14.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 828g2476kcal149g9.9g207g0g
Juustoraaste emmental punaleima199g775kcal57.6g0g59.6g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 828g1143kcal155.2g0g57.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl66g596kcal0g0g66.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g11712kcal763.4g226.2g862.4g65.6g
Valittu annoskoko5000g5856kcal381.7g113.1g431.2g32.8g
Annoskoko puolitettuna2500g2928kcal190.9g56.6g215.6g16.4g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293945