Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1610g274kcal6.4g40.3g9.7g11.3g
Purjosipuli 854g195kcal15.4g20.5g1.7g17.9g
Paprika keltainen 322g97kcal3g16.4g0.6g6.4g
Tomaatti 805g183kcal4.5g27.8g2.4g11.3g
Sipuli (kuorittu)242g65kcal3.1g11.6g0.5g4.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g71g152kcal9.8g15.2g5.9g0g
Vesi966g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 130g1154kcal0g0g130.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4241kcal84.4g263.6g302.4g102g
Valittu annoskoko5000g2121kcal42.2g131.8g151.2g51g
Annoskoko puolitettuna2500g1060kcal21.1g65.9g75.6g25.5g
Arvot/100g100g42kcal0.8g2.6g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665