Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 372g530kcal46.5g1.1g38.1g0g
Sokeri 574g2331kcal0g573.8g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 338g116kcal10.3g16.9g0.3g0g
Maito rasvaton 200ml338g112kcal11.1g16.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g338g2466kcal3.4g3.4g270.3g0g
Leivinjauhe 34g59kcal1.8g12.8g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 878g3014kcal89.5g614.9g10.5g30.7g
Mustikka metsä- 845g372kcal4.2g54.1g5.1g27.9g
Raparperi 608g205kcal4.2g33.4g0.6g8.5g
Voi, 1 tl, 5 g169g1233kcal1.7g1.7g135.1g0g
Sokeri 287g1166kcal0g286.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 220g754kcal22.4g153.7g2.6g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g24713kcal390.2g3538.6g925.2g150g
Valittu annoskoko5000g12357kcal195.1g1769.3g462.6g75g
Annoskoko puolitettuna2500g6178kcal97.6g884.7g231.3g37.5g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678