Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1290g2448kcal349.8g0g116.1g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 873g110kcal9.8g8.6g1.7g8.7g
Kurkku, tuore759g76kcal4.6g12.8g0.8g5.3g
Tomaatti, tuore1821g370kcal10.9g69.2g5.5g25.5g
Sinappi 121g160kcal5.3g17.1g7.3g2.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix137g68kcal2g13.7g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g6463kcal764.8g242.8g264.2g83.2g
Valittu annoskoko5000g3231kcal382.4g121.4g132.1g41.6g
Annoskoko puolitettuna2500g1616kcal191.2g60.7g66.1g20.8g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763